Inleiding

 

Om je een overzicht te geven van de vorderingen proberen we een verslag bij te houden van het hele proces. Het verhaal om het bouwen heen zal ik (Marieke) weer geven. Bertram zal ingaan op ’zwaar’ technische onderwerpen.

Het verslag is weergegeven in maanden. Om een deel van het verslag op te roepen klik je op de betreffende maand.

In september 2002 is het Westfield idee niet geboren. Dat is al langer geleden. Ongeveer anderhalf jaar gelden ontstond de gedachte om ‘iets’ te gaan maken waar we samen ook lol van zouden kunnen hebben. De eerste gedachte was dat het een koppeling zou worden tussen een Kever vooras en een motorfiets achteras. Het hele ontwerp zou dan bij ons in handen komen te liggen. Ook Bertram zag gelukkig in dat het project wel heel lang kon gaan duren. Op een gegeven moment is hij op het idee Kit car gekomen. De eerste gedachte was dat het een Robin Hood zou gaan worden. Een leuke auto waar ook ik wel heil in zag. Via de Seven Club is Bertram in contact gekomen met Theo Bakker en zijn we in de Biesbos geweest met zijn Robin Hood. Dat was meteen raak. Door de ontzettende gastvrijheid van Theo en Andrea mochten we ook samen even rijden. Liefde op het eerste gevoel!

Maar eerst moest er een garage komen. Omdat we nog niet samenwoonden en allebei geen garage bij huis hadden hebben we bij een huis voor ons samen wel heel duidelijk rekening gehouden met HET project. In juli konden we het huis in. Na een paar weken klussen doen en wennen aan het samenwonen was het dan zo ver...

Om het overzicht van het bouwproces op de site volledig te maken zal ik (Bertram) ook zo nu en dan wat toevoegen. De stukken die ik schrijf kun je makkelijk herkennen aan de afwijkende kleur.